HR Operations Specialist

Ben jij als HR Operations Specialist op zoek naar een volgende stap in jouw carrière? En voel jij je als een vis in het water bij een dynamische en internationale werkomgeving? Ben jij daarnaast flexibel en zie jij jezelf als iemand die snel kan schakelen en goed is in het stellen van prioriteiten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Waar DORC een mooie groei doormaakt, is ook Human Resources verder aan het groeien. Niet alleen in omvang, maar ook in de thema’s waarbij wij betrokken zijn. Ons HR team bestaat uit HR Operations, Recruitment, Reward  en HR Advisors & HR Business Partners. Wij zijn een jong en enthousiast team, hardwerkend en continu kritisch kijkend naar waar de prioriteiten liggen. In onze  snelgroeiende, dynamische en internationale organisatie, is er altijd van alles te doen.

HR Operations Specialist: Dit ga je doen!

Als HR Operations Specialist ben je samen met het klanten team verantwoordelijk voor de correcte uitvoering van alle administratieve HR processen rondom in-door-en uit-stroom van onze medewerkers. Zo stel je bijvoorbeeld de arbeidsovereenkomsten op maar je houd je ook bezig met de onboarding en introductie van nieuwe medewerkers. Daarnaast werk je mee aan diverse HR projecten en krijg je al snel de verantwoordelijkheid over aan HR Operations gelieerde gebieden zoals communicatie, lease-cars, global mobility en rapportages.

Ook signaleer je einde proeftijden en contracten en je bewaakt uitzend- en ziektetermijnen. En dat kunnen er in onze snelgroeiende organisatie best een groot aantal zijn! Je hebt ook werkzaamheden die in bepaalde perioden van het jaar terugkomen zoals het coördineren en bewaken van de jaarlijkse functionerings- en beoordelingsgesprekken, salarisverhogingen en bonussen.

Last but not least steun je onze global recruiters door het plaatsen van online vacatures en coördineren van sollicitatiegesprekken.

Kortom, je wordt de spin in het web voor de goede uitvoering van de operationele werkprocessen binnen het HR team.

Ben jij dit?

  • Je hebt hbo werk-en denk niveau
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring binnen een internationaal opererende organisatie én je hebt ervaring opgedaan binnen HR.
  • Je bent 32-40 uur per week beschikbaar.
  • Je schakelt met het grootste gemak tussen Nederlands en Engels en bent communicatief vaardig.
  • In een snelgroeiende en dynamische setting houd jij je hoofd koel en weet jij de juiste prioriteiten te stellen
  • Jij ziet continious improvement als een uitdaging
  • Je bent nieuwsgierig, hebt oog voor detail, neemt verantwoordelijkheid en bent niet bang om eigenaarschap te tonen.
  • Je staat eigenlijk best sterk in je schoenen

Maakt DORC jou gelukkig? 

Betekent werken voor jou: samenwerken? Samen oogheelkundige oplossingen realiseren, die levens mooier maken? Met een hands-on en beide-benen-op-de-grond mentaliteit? Wil je werken bij een organisatie waar je vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt? Waar je volop wordt gestimuleerd om met nieuwe ideeën te komen? En waar innovatie, kwaliteit en techniek in het DNA zijn verweven? Dan is DORC de plek voor jou.  

Wil je meer weten over het werken bij DORC? Lees dan hier verder.  

Wat heeft DORC jou te bieden? 

Bij DORC speel je op topniveau. Logisch dus dat we jou als topspeler belonen. Hier kun jij op rekenen: 

  • 27 vakantiedagen en 13 adv-dagen bij een fulltime job van 40 uur 
  • 8% vakantiegeld
  • 13e maand
  • Bonusregeling
  • Een kilometervergoeding van € 0,23/km
  • Een fulltime salaris tussen de € 3.600,- en € 4.300,- bruto per maand, dat is bovengemiddeld, maar dat ben jij ook waard!
  • En een premievrije pensioen, waardoor je netto fors meer salaris ontvangt 

Wat je nog meer van ons kunt verwachten? Alle ruimte om te leren en te groeien. Een eigen laptop en smartphone. En een fantastisch bedrijfsrestaurant vol heerlijke, verse producten.

Wist je dat ...?

DORC, ofwel Dutch Ophthalmic Research Center, apparatuur, instrumenten en vloeistoffen voor oogheelkunde maakt?

DORC is een ZEISS company, en daarmee onderdeel van een internationaal toonaangevend technologiebedrijf dat zeer innovatieve producten en oplossingen ontwikkelt, produceert en verkoopt in verschillende bedrijfsgebieden, zoals medische technologie. Als bedrijf dat volledig eigendom is van een stichting, is ZEISS toegewijd aan maatschappelijke verantwoordelijkheid in al zijn activiteiten.

Word jij onze nieuwe HR Operations Specialist? 

Zie jij dit helemaal zitten? Solliciteer dan direct via de rode button! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Monique Meiling onze Global Recruiter @ m.meiling@dorcglobal.com.