Productiemedewerker Units

Ben jij onze nieuwe Productiemedewerker Units?

Wil jij in het kloppende hart van onze organisatie werken? Wil jij aan de basis staan van onze oogheelkundige apparatuur? Wil jij bijdragen aan het feit dat patiënten weer kunnen zien? Lees dan snel verder.

Wat doet de afdeling productie?

Als productiemedewerker ga je aan de slag op de afdeling Units. Op deze afdeling worden machines (units) gemaakt die de oogheelkundige instrumenten aanstuurt. Dit is best een groot en technisch apparaat en daarom is een technische achtergrond en technisch inzicht wel noodzakelijk. Je assembleert elektrotechnische componenten, pompen en mechanische en pneumatische onderdelen. Uiteraard hoef je dat als je start nog niet te kunnen, we leren het je graag.

Je werkt in een team van ruim 15 collega’s aan moderne productielijnen in een werkomgeving met hoge kwaliteitsfocus en hygiëne. Een goede sfeer vinden wij belangrijk, maar je moet ook goed opletten, want onze producten zijn van topkwaliteit. Er gaan ongeveer 1000 onderdelen in een machine en stap voor stap worden alle onderdelen in elkaar gezet, een secuur werkje dus.

Wie ben jij?

Je wordt blij als je met jouw werk anderen helpt. Je voelt je dan ook verantwoordelijk om samen met jouw team de kwaliteitsproducten te maken die nodig zijn. Elke dag weer. Hiernaast:

  • ben je minimaal 4 dagen per week beschikbaar
  • heb je een technische achtergrond door werkervaring of opleiding
  • ben je iemand die er helemaal voor wil gaan. Je wil leren hoe alles werkt en je wil het ook écht goed doen! Als je daarbij al wat kennis van kwaliteits- en veiligheidsvoorschriften hebt, is dat handig. Is dat niet zo? Dan leren we het je
  • werk je van nature gestructureerd en netjes? En jouw fijne motoriek? Die is meer dan in orde
  • beheers je de Nederlandse taal goed

Maakt DORC jou gelukkig?

Betekent werken voor jou: samenwerken? Samen oogheelkundige oplossingen realiseren, die levens mooier maken? Met een hands-on en beide-benen-op-de-grond mentaliteit? Wil je werken bij een organisatie waar je vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt? Waar je volop wordt gestimuleerd om met nieuwe ideeën te komen? En waar innovatie, kwaliteit en techniek in het DNA zijn verweven? Dan is DORC de plek voor jou.

Wil je meer weten over het werken bij DORC? Lees dan hier verder.

Wat heeft DORC jou te bieden?

Bij DORC speel je op topniveau. Logisch dus dat we jou als topspeler belonen. Hier kun jij op rekenen:

  • een startsalaris van € 2.870,49 bruto per maand bij een fulltime dienstverband
  • een baan van 32 of 40 uur per week in dagdienst, waarbij je om 7.00 uur start
  • 27 vakantiedagen en 13 adv-dagen als je 40 uur per week werkt
  • een 13e maand en 8% vakantiegeld
  • een reiskostenvergoeding van € 0,23/km
  • een premievrij pensioen, waardoor je netto fors meer salaris ontvangt

Wat je nog meer van ons kunt verwachten? Alle ruimte om te proberen en te groeien en een fantastisch bedrijfsrestaurant vol heerlijke, verse producten.

Wist je dat ...?

DORC, ofwel Dutch Ophthalmic Research Center, apparatuur, instrumenten en vloeistoffen voor oogheelkunde maakt?

DORC is een ZEISS company, en daarmee onderdeel van een internationaal toonaangevend technologiebedrijf dat zeer innovatieve producten en oplossingen ontwikkelt, produceert en verkoopt in verschillende bedrijfsgebieden, zoals medische technologie. Als bedrijf dat volledig eigendom is van een stichting, is ZEISS toegewijd aan maatschappelijke verantwoordelijkheid in al zijn activiteiten.

Word jij onze nieuwe Productiemedewerker?

Solliciteer dan direct via de rode button! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Justine Warmerdam, onze Global Recruiter op j.warmerdam@dorcglobal.com.